Остапчук и его жены

Симпатии
13.426
Ой, перепочила, перезавантажилася і вирішила глянути, що там за гидотні коменти люди пишуть Пакету
Проорала вголос:;-))):

Там ще одна юзерка всім відгавкується, тож я вирішила глянути фото. Дуже схоже на фейк Пакета, але все настільки очевидно, що аж підозріло)

На 4 фото Пакет знову про Христю згадала. 5 фото з-під іншого відео, просто демонстрація того, як Пакет "нікому гадості не пише". Не захищаю коментаторку, але ж це просто жарт і геть не про зовнішність, а Пакет одразу бодішеймить жіночку як справжня емпатійна людина)

До речі, вона там комусь відповіла, що не може ігнорувати негативні коментарі, бо їх щодня пишуть

Вложения

• 57,8 KB Просмотры: 323
  • 52,7 KB Просмотры: 328
  • 62 KB Просмотры: 324
  • 60,7 KB Просмотры: 324
  • 40,2 KB Просмотры: 306
Симпатии
31.105
Ой, перепочила, перезавантажилася і вирішила глянути, що там за гидотні коменти люди пишуть Пакету
Проорала вголос:;-))):

Там ще одна юзерка всім відгавкується, тож я вирішила глянути фото. Дуже схоже на фейк Пакета, але все настільки очевидно, що аж підозріло)

На 4 фото Пакет знову про Христю згадала. 5 фото з-під іншого відео, просто демонстрація того, як Пакет "нікому гадості не пише". Не захищаю коментаторку, але ж це просто жарт і геть не про зовнішність, а Пакет одразу бодішеймить жіночку як справжня емпатійна людина)

До речі, вона там комусь відповіла, що не може ігнорувати негативні коментарі, бо їх щодня пишуть
господи, а хто така кугутка?)))

Симпатии
41.121
Симпатии
666
Не жахливе, але багатьом чоловікам і цього достатньо, щоб обходити таку жінку десятою дорогою. Будемо відверті, кому з чоловіків приємно знати, що його дружина отримувала на свою карту гроші за демонстрацію своєї сраки? По чоловічому его це б'є сильно, бо інстинкти все одно перемагають. Для багатьох досі тіло жінки - храм, куди може заходити тільки до 3-х монахів (срані члєноносци з їхніми "жінка повинна"):;-))):

Мені на ці шалості байдуже, але (для мене) немає нічого гіршого, ніж красти зі зборів на армію під час війни. Пакет не волонтерська організація, яка дійсно витрачає багато ресурсів, тому бере собі законні 20%, а звичайна ТП, яка нагрівається на горі державного масштабу. Підставте будь-яке ім'я, захейчу кожного.

Все інше - дурість через комплекс міщанки. Ніхто ж і не казав, що вона злочинниця рівня Саддама Хусейна)
Так ото, місцева дурочка. Для мене цих зашкварів достатньо, щоб недолюблювати її і вставляти їй пістона, коли вона намагається корчити з себе святу людину.
Post automatically merged:

Чесно, вже трохи втомилася мусолити це все. Палата була створена не просто так, думаю. Вірю і знаю, що з часом люди і їхні погляди змінюються. Пакет може вже жалкує про ці вчинки, може виправляється навіть. Може ще поява дитини вправить їй мізки. Я на ній хрест не ставлю.

А тепер перейду до веселощів, бо якось сумно сьогодні в палаті((

Робила розклад по одній карті на кожне запитання, тому там більше конкретики, а не якихось роздумів.

Яку емоцію Пакет відчуває до Христі

Катастрофа, руйнація, травма. Пакет намагалася стати заміною Христі, але карти радять йти своїм шляхом, бо з цього нічого не вийде.

Через що Пакет недолюблює Христю

Одразу карта "спільне". Ясно, що ідеться про Вову. Пакета дратує, що її і Христю об'єднують стосунки з Остапчуком. Також їй не подобається рішучість Христини, публічне визнання і підтримка суспільства.

Чи кохає Пакет Остапчука

Тут все однозначно. Випала карта пентаклів, які завжди про ресурси і гроші. Конкретно ця карта про адаптацію через закінчення ресурсів. Тобто у Пакета в житті все було не ок, тут з'явився Вова, вона швидко докумекала, що до чого, і стала діяти.

Чи кохає Остапчук Пакета

Для нього це пригоди і пристрасть, але не в сексуальному контексті. Це якась забавка, він грає у геройство з нею і отримує від цього задоволення.
Комашки, ну а смысл гадать, любит ли Остапчук ее или нет, если ответ и так очевиден - НЕТ. Он никого не любит, потому что он, как нарцисс, не умеет.

Симпатии
51.636
ві свечку или дверь держали что в курсе чужой сексуальной жизни с такой уверенностью?
Ну, тогда Покака наглухо ебанутая. Зачем ныть про отсутствие мужчины и нулевую сексуальную жизнь с подробностями, что даже и голого мужчину не видела?

Симпатии
183.474
ну як комашки і вангували

Вложения

Симпатии
14.614
бля пакет, какое ж ты тупое и ограниченное быдло, объясню тебе:

это нормально, показывать свой беременный живот

не нормально - тыкать этим пузом ПОСТОЯННО, не разбавляя контент НИЧЕМ!
от этого пуза, лично у меня, уже рвотный рефлекс и смотреть мерзко, фубля (с)

Симпатии
20.006
Комашки, ну а смысл гадать, любит ли Остапчук ее или нет, если ответ и так очевиден - НЕТ. Он никого не любит, потому что он, как нарцисс, не умеет.
А для мене очевидна відповідь що вони люблять один одного, просто як уміють (як і всі). Інакше за два роки нонстоп надходження разом життя б стало зовсім нестерпним. Для Відстрочкослава легко можна знайти іншу дурнпу

Симпатии
31.105
А для мене очевидна відповідь що вони люблять один одного, просто як уміють (як і всі). Інакше за два роки нонстоп надходження разом життя б стало зовсім нестерпним. Для Відстрочкослава легко можна знайти іншу дурнпу
А я думаю вона його любить, свого єдиного, ненаглядного і пітатєльного)))
А він з нею просто живе. Вона йому не огидна, просто зручна.

Симпатии
51.636
Любить и найти взаимовыгоду — разные вещи.

Симпатии
13.426
Йой, ну яке кохання там могло бути на ДРУГИЙ день знайомства? Пакет сама писала, що на ДРУГИЙ день ПЕРЕЇХАЛА до нього, коли приготувала суп. Я можу повірити в симпатію, але КОХАННЯ вимагає значно більше часу. Кого вони там покохали, якщо бачили одне одного лише ДВА рази в житті?

Тут 100% історія про "стєрпітся - слюбітся". У процесі спільного проживання у Пакета дійсно могли зародитися почуття якісь, але не з КОХАННЯ ці стосунки почалися.

Я думаю, що їм просто комфортно, вони чудові співмешканці, а дитина - забаганка Пакета, яка молода і фертильна мріяла про дітей з 16 років. Для Вови ж дитина - соціальна гарантія + він дійсно міг хотіти ще одного малюка. Подобається, як Пакет подає все це так, ніби від Христі Остапчук дітей не захотів/не змогла завагітніти, а від неї одразу захотів і сам запропонував зачати раніше, хоче вона планувала трохи пізніше зробити це)

Я від себе нічого не вигадала, усе це слова Пакета.

Симпатии
183.474
І знову пузо

Вложения

Симпатии
14.614
только несла))) в динамике это вообще кринжа ахаххакхахха, только я видосы не умею приносить((

ну чисто бабка))) и движения эти, как будто бы у нее артрит, (хотела написать еще сколиоз и горб, но это точно имеется) :;-))):

Симпатии
51.636
только несла))) в динамике это вообще кринжа ахаххакхахха, только я видосы не умею приносить((

ну чисто бабка))) и движения эти, как будто бы у нее артрит, (хотела написать еще сколиоз и горб, но это точно имеется) :;-))):
IMG_6158.jpeg

Симпатии
21.997
Йой, ну яке кохання там могло бути на ДРУГИЙ день знайомства? Пакет сама писала, що на ДРУГИЙ день ПЕРЕЇХАЛА до нього, коли приготувала суп. Я можу повірити в симпатію, але КОХАННЯ вимагає значно більше часу. Кого вони там покохали, якщо бачили одне одного лише ДВА рази в житті?

Тут 100% історія про "стєрпітся - слюбітся". У процесі спільного проживання у Пакета дійсно могли зародитися почуття якісь, але не з КОХАННЯ ці стосунки почалися.

Я думаю, що їм просто комфортно, вони чудові співмешканці, а дитина - забаганка Пакета, яка молода і фертильна мріяла про дітей з 16 років. Для Вови ж дитина - соціальна гарантія + він дійсно міг хотіти ще одного малюка. Подобається, як Пакет подає все це так, ніби від Христі Остапчук дітей не захотів/не змогла завагітніти, а від неї одразу захотів і сам запропонував зачати раніше, хоче вона планувала трохи пізніше зробити це)

Я від себе нічого не вигадала, усе це слова Пакета.
Это называется созависимые отношения) и вместе такое себе, и порознь не очень)

про любовь (если понимать ее как равноправное партнерство, развитие как пары и личностей отдельно, совместные планы на будущее, открытый диалог, взаимное уважение)) речи точно не идет) Вива медийный и питательный, Пакетя хороший слив для спермы и эмоций для него, мб попытка вспомнить молодость)

есть очень крутая фраза - мы любим не человека, а свое состояние рядом с ним. Вот, по Виве видно, что он явно не расцвел и не порхает от счастья) Пакет просто выпендривается дорогими покупками)

Симпатии
275
Симпатии
31.105
Симпатии
1.275